Technisch VvE-Beheer

Storingsonderhoud

Storingsonderhoud en klachtenonderhoud

Als VvE-beheerder krijgt u regelmatig te maken met klein en incidenteel dagelijks onderhoud, ook wel storingsonderhoud genoemd. Het intensief of langdurig gebruik van gebouwen en installaties en verschillende weersomstandigheden kunnen de technische staat ervan beïnvloeden. Dat kan resulteren in storingen, klachten, schade en onvoorziene technische omstandigheden. Voor bewoners staat veiligheid altijd voorop, maar ook wooncomfort en goede communicatie zijn belangrijk. Een technisch mankement veroorzaakt vaak ongemak, en de vervolgschade die dit met zich mee kan brengen kan oplopen.

 

24/7 storingsonderhoud voor uw VvE

Als technisch beheerder behandelt en verhelpt Vizier VvE Beheer alle meldingen en klachten die verband houden met gemeenschappelijk dagelijks onderhoud door middel van een dag-en-nacht-storingsdienst. Wij sturen desgewenst ook een eventuele huismeester aan. U kunt uw reparatieverzoeken direct en 24/7 bij ons indienen en wij zetten de juiste specialist in om de situatie snel en efficiënt op te lossen. Vizier VvE Beheer monitort alle uitgevoerde reparaties door onze storingsdienst en controleert deze steekproefsgewijs. Doordat wij onze servicecontracten collectief afsluiten, kunt u profiteren van scherpe inkoopprijzen en u ontvangt van ons rapportages en advies.

 

Wat levert dat op voor u?

  • Wij ontvangen alle meldingen en klachten die verband houden met gemeenschappelijk dagelijks onderhoud centraal via onze 24/7-storingsdienst;
  • Storingen, klachten en reparaties worden binnen zo kort mogelijke tijd door een specialist opgelost;
  • Door monitoring en controle van meldingen weet u precies waar u aan toe bent;
  • U kunt profiteren van onze collectieve service- en onderhoudscontracten;
  • Wij adviseren over de uitvoering van de werkzaamheden, de partijen waarmee samengewerkt kan worden en de bijbehorende kosten;
  • Vizier VvE Beheer verzorgt een periodieke rapportage van het storings- en klachtenonderhoud en realiseert de doorvertaling naar het MJOP.

 

Als u vragen heeft of meer wilt weten over de aanpak van ons storingsonderhoud, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Ik wil contact opnemen


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl