Vizier Duurzaam VvE Beheer

Vizier Duurzaam VvE Beheer

Specialist in duurzaam VvE-beheer

Vizier VvE Beheer is een fullservice vastgoedbeheerder met focus op duurzaamheid en techniek als de basis. Wij adviseren en beheren VvE’s op technisch, financieel en bestuurlijk gebied. Dat doen wij op een professionele en objectieve manier. Vizier VvE Beheer heeft een duidelijke visie op VvE-beheer. Onze kracht zit in onze integrale aanpak, bij ons vindt u technisch, financieel en bestuurlijk beheer onder één dak. Het leggen van verbinding tussen de verschillende beheeraspecten en het bundelen van kennis levert de beste oplossingen op. Ons team heeft de nodige expertise in elke discipline en denkt proactief mee in ieder aspect. Vizier VvE Beheer staat voor een advies op maat en we doen wat we beloven. We maken geen afspraken die we niet na kunnen komen. Duurzaam werken én duurzaam samenwerken is voor ons heel belangrijk. Onze opdrachtgevers kijken 24/7 mee via het digitale platform. Transparantie en inzicht zorgen voor betrokkenheid en vertrouwen. Dat zijn onze kernwaarden.

 

Onze missie

Onze missie is het adviseren, begeleiden en ondersteunen van VvE’s op het gebied van technisch, financieel en bestuurlijk beheer met als doel het realiseren van een duurzame en toekomstbestendige beheersituatie.

 

Werken bij Vizier Duurzaam VvE Beheer

Vizier VvE Beheer bestaat uit een hecht team professionals met ieder hun eigen specialisatie, maar met een gedeelde passie voor het vak. Betrokkenheid bij niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook bij elkaar kenmerkt onze organisatie. Vizier VvE Beheer groeit. Daarom hebben we regelmatig openstaande vacatures en mogelijkheden voor stages. Deze publiceren we op onze website. Zelfs wanneer we geen passende vacatures hebben, is het natuurlijk mogelijk contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd op zoek naar betrokken medewerkers en gedreven stagiaires.

 

 

Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze aanpak, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Ik wil contact opnemen


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl