Technisch VvE-Beheer

Contractonderhoud

Contractonderhoud voor solide VvE-beheer

Iedere VvE heeft te maken met onderhoudsovereenkomsten voor gebouwdelen en installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de onderhoudswerkzaamheden aan de liftinstallatie, de schoonmaak van uw gebouw en gemeenschappelijke ruimten, schilderwerk en het nodige onderhoud aan groenvoorziening of dakbedekking. Het kost u als VvE-beheerder veel tijd om de volledige onderhoudsbehoefte in kaart te brengen, werkomschrijvingen te maken, bij verschillende leveranciers offerten op te vragen en deze te vergelijken.

 

Profiteer van de voordelen van het uitbesteden van uw planmatig en contractonderhoud

Vizier VvE Beheer kan uw jaarlijks terugkerende onderhoudscontracten voor u afsluiten. Doordat wij de contractvoorwaarden zelf opstellen en collectief inkopen, levert dit uw VvE een groot prijsvoordeel op. Wij fungeren als tussenpersoon en waarborgen de kwaliteit. Bovendien kunnen wij deze werkzaamheden doorvertalen naar een gedegen meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Lopende contracten worden periodiek geƫvalueerd en we toetsen of ze nog marktconform zijn. We houden toezicht op de uitgevoerde werkzaamheden en verzorgen de financiƫle afwikkeling.

 

Welke diensten voeren wij voor uw VvE uit?

  • Het afsluiten, vergelijken en beheren van onderhoudscontracten ten behoeve van technische installaties en gemeenschappelijke voorzieningen;
  • Het controleren en verwerken van facturen voor planmatig- en contractonderhoud;
  • Het steekproefsgewijs of na aanwijzing controleren van geleverde diensten.

 

Vizier VvE beheer heeft een integrale aanpak waarbij duurzaamheid een van onze belangrijkste pijlers is. Dat levert een optimale beheersituatie op en u bent ervan verzekerd dat de onderhoudsreserve aansluit bij de werkelijke onderhoudsbehoefte van uw gebouwen en installaties. Onderhoudswerkzaamheden worden op het juiste moment uitgevoerd, u voldoet aan de wettelijke vereisten en u heeft via ons transparante platform altijd inzicht in de voortgang van de werkzaamheden. We adviseren u op verantwoorde wijze over het onderhoudsbeleid en alle operationele taken die daaruit voortkomen nemen we u uit handen.

 

Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze aanpak, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Ik wil contact opnemen


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl